Cara mendaftar Sebagai Ahli Shaklee.

Cara Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee (Shaklee Independent Distributor - SID)

Confirm mesti ada yang tertanya macam manalah nak daftar sebagai Ahli Shaklee ni kan...senang je caranya dan tak banyak step pun. But, banyak kelebihannya yang akan dapat!! So, pada yang mmg suka makan Vitamin Shaklee ni..eloklah ambil langkah menjadi ahli shaklee jer...


Ada beberapa pilihan untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee:

  • 1.: kawan-kawan hanya perlu mendaftar sebanyak RM65 sahaja untuk seumur hidup. Kalau kawan-kawan pergi HQ atau Branch Shaklee sendiri, memang harganya RM65 untuk pendaftaran. Kalau kawan-kawan daftar online, Shaklee akan hantar kitbag Shaklee yang dalamnya ada informasi dan penerangan mengenai keahlian, pemasaran dan macam2 lagi yang berkaitan dengan Shaklee dan dikenakan cas sebanyak RM 10 sahaja.

  • 2.: kawan-kawan hanya perlu membuat pembelian bernilai 200 UV (UV ni adalah point), kawan-kawan layak dapat FREE MEMBERSHIP. 200 UV ni dalam linkungan RM650 dengan pembelian produk daripada daripada SHAKLEE.

  • 3.: kawan-kawan boleh membeli 2 botol VIVIX dan dah layak membership secara PERCUMA. Kalau kawan-kawan nak tahu, Vivix ni antara Vitamin yang paling HOT dalam rangkaian produk SHAKLEE.

  • 4.: kawan-kawan boleh membeli 3 kotak Collagen Powder dan dah layak untuk dapat membership secara PERCUMA. Kalau kawan-kawan nak tahu.. Collagen ni antara produk kecantikan yang PALING LARIS setiap bulan dalam SHAKLEE.

  • 5.: yang terakhir...senang je.. Terus hubungi Yuse melalui : 
Call/SMS/Whatsapp : 013-6406793
Emel: yusenazuinyusof@gmail.com


Business Shaklee memang mudah...

+ yuran keahlian hanya RM65 + RM10 (postage). Seumur hidup tau kawan-kawan.

+ bonus setiap bulan walaupun hanya beli vitamin untuk makan sendiri berdasarkan UV (point) yang dikumpul setiap bulan. Bonus akan dapat dari angka 2 sehingga ke angka 6!! Kawan-kawan rajin usaha, banyaklah dapat bonus..

+ tak memerlukan maksimum order pun.. kalau nak beli sebotol vitamin jer pun dah memadai. Yang penting dapat beli guna harga ahli. Harga ahli jauh lebih murah tau kawan-kawan.

+ tak perlu nak simpan stok banyak2 kt rumah.. cara paling senang, bila customer order baru kita order. Jadi tak ada timbul masalah modal untuk menyimpan stok..

+ order vitamin dengan Shaklee pun boleh dibuat melalui online. Online kan boleh 24 jam dan 7 hari seminggu. Memang terbaik dan berbaloi. Kalau ada masa lebih, dtg ke HQ Shaklee yg berdekatan.

+ kalau ada kelas Shaklee, depan komputer pun boleh, waktu malam2 pun boleh.. Almaklumlah kelas business ni 90% melalui online! 10% kalau ada gathering yang dikendalikan oleh team Shaklee. Gathering ni tak de lah plak kene WAJIB datang, tiada PAKSAAN untuk datang, if free datang dan memang dialu-alukan.

+ kalau nak virtual class pun boleh, dtg bawak suami dan anak2 sekali..kelas secara santai..tapi ilmu dapat dan padat.

+ kalau agak2 tak ada masa nk ke pejabat pos tu.. kawan2 boleh mintak tlg Shaklee poskan vitamin tu kepada pelanggan.


Kesimpulannya...cewah..dh macam karangan pulak...
Kalau ada yang pernah amalkan Vitamin Shaklee ni...kawan2 amik pendekatan dengan jadi AHLI SHAKLEE.. banyak faedahnya..badan sihat dan poket pun sihat..kihkihkih.. dapat jugaklah tolong tambah tabung sendiri yg patut..mcm belanja seharian kan..tak pun tabung kahwin.. ( ini Yuse buat).

So, kawan2 kalau ada yg berminat nak jadi ahli tu dan sebahagian daripada team Shaklee, boleh terus hubungi Yuse untuk cerita lebih mendalam.. Yuse dan teamwork akan guide kawan-kawan dari segi marketing, sharing info, consult customer dan mcm2 lagi sampai lah kita sama-sama berjaya menjadi ahli shaklee yang berjaya.













0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts